26 juli – hinderbana och medlemskväll

Vilken fantastisk dag den 26 juli 2014 blev. Vädret var som vanligt från och med några dagar efter midsommar strålande och det var varmt. Dagen började med hinderbanelopp – ett för de över 15 år och en barnbana – fikaservering, kokgrop och tjärbränning.

Förra helgen hade vi Fikabuffeé vilken en 16-årig driftig tjej i byn fixade. Nu var det hinderbana som en annan ung tjej var initiativtagare till – Erika Zheng (f.d. Camilla Arvidsson). Med hjälp av framför allt sin yngre bror Markus och sina föräldrar så har de gemensamt fixat detta, för vår lilla by, stora arrangemang. Man fascineras verkligen över vad våra ungdomar kan åstadkomma!

Sjutton deltagare, vilka startade i två grupper. genomförde hinderbaneloppet. Det var ingen tävling så det finns ingen korad vinnare. Men det kämpades väl runt banan som bestod av drygt tjugo hinder.

Nu finns inte film eller foton från alla hinder men vi visar vad vi har:

Hinderbanan

Filmsnuttar: Emanuel Otterhall  Foto: Anita Holmström

Barnbanan

Filmsnuttar: Emanuel Otterhall  Foto: Annette Hedman

Diverse bilder från dagen

Joakim bränner tjära och har en kokgrop med en älgbog som finns till vänster om honom utanför bild. Tjäran såg jättefin ut och bogen smakade visst jättebra enligt avsmakare.

??????????????????????

 Foto: Anita Holmström

Dessutom serverades fika, glass, hamburgare, våfflor och uppstekt palt. Det mesta gick åt. Publikintresset var stort även om det syns lite glest ut på bilden. Publiken var väldigt utspridd.

IMG_2278

 Foto: Emanuel Otterhall

 

Medlemskvällen

20140726_211340

Dagen övergick till kväller och då hade vi en så kallad medlemskväll med inbjudna gäster. Det var en magiskt vacker kväll på färjan och dessutom fantastiskt trevlig. Det började med knytkalas och grillning. Därefter kaffe och ett halvklurigt melodikryss i kombination med liveuppträdande av bröderna Jonathan och Emanuel Otterhall. Men framför allt att bara få träffas och prata är ju i sig så otroligt trevligt och givande. Inte minst när det bara dyker upp hemvändare och andra som man inte träffat på länge.

Filmsekvens från kvällen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *