Fikabuffé = succé

Så otroligt underbart gott fika som serverades i söndags. Och allt detta gjort av en 16-årig Råstrandstjej. Hon bara inte bakade alltihop – hon serverade också (med lite hjälp) – och inte minst så var det helt och hållet hennes eget förslag att göra en sådan dag. Man blir mer än imponerad av vilka krafter, viljor och idéer som finns hos vissa unga. Och det finns fler av dem i Råstrand! Kommer till det i ett senare inlägg.

Katrin Kunosson är hon som gjorde denna fantastiska Fikabuffédag. 90 – 100 personer njöt under eftermiddagen av hennes bakverk. Förutom fikat så var det även loppis vilket också hördes gå väldigt bra.

Jag pratade med Katrin efter stängning och förklarade för henne att nu har hon skapat en tradition. Hennes svar var ”njaa”. Jag tolkade det i alla fall som ett JA:) Ja vi får se vad det blir av det. Nu skriver jag inget mera för bilder säger mera än ord.

1     photo 6 photo 9     photo 8

Foton: Erika Zheng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *